Nuestros Cursos

Beneficis de la formació professional especialitzada

La modalitat de formació professional especialitzada en la qual l’estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat laboral a un hotel és el que s’anomena formació dual i en alternança. I cada vegada més és demandada per la societat i empreses. I l’Escola Internacional de Recepcionistes d’Hotels volem ser el referent a l’àmbit del departament de la recepció dels Hotels, com vehicle d’entrada al sector turístic, activitats turístiques i mon hoteler.

La nostra Formació contribueix a la millora de la competitivitat dels hotels al millorar la seva gestió dels recursos humans: permet disposar d’un capital humà amb les competències i habilitats personals i professionals necessàries per incorporar-se a la Recepció de l’Hotel.

La nostra Formació a l’Escola Internacional de Recepcionistes d’Hotels posa l’èmfasi en la formació pràctica i en la participació activa dels hotels en el disseny dels continguts de la formació professional dels Cursos de Recepcionistes i, per tant, ofereix la possibilitat de formar a una persona d’acord a les necessitats dels hotels, als seus processos i cultura empresarial.

La nostra Formació augmenta les competències i el rendiment laboral del treballador contractat i els hotels participen de la responsabilitat social de fomentar la formació i la empleabilitat de les persones.

Per als nostres alumnes millorar el currículum professional i desenvolupa les competències professionals en un entorn laboral real, afavorint la incorporació al món laboral dels hotels.

Vista dels alumnes al Novotel Barcelona:

Consulta el teu curs de Recepcionista d’Hotel.