Primera i única Escola de Recepcionistes d’Hotel amb Formació Presencial

L’Escola Internacional de Recepcionistes d’Hotels és l’únic centre acadèmic i formatiu que ofereix una formació exclusivament presencial i ha estat fundada i creada des dels propis Hotels per a proporcionar una Formació de Qualitat, professional i d’altíssim rigor acadèmic. Amb la participació directa dels responsables de formació dels Hotels i executius responsables de la direcció del departament de Recepció i de Directors d’Hotels, s’ha creat l’Escola Internacional de Recepcionistes d’Hotel amb l’objectiu de formar i preparar als millors professionals per a cada Recepció d’Hotel i per a aquells llocs de treball similars que compten amb el Guest Relations Office.

El nostre Curs de Recepcionista et proporciona la formació i experiència professional que et sol·liciten per a incorporar-te immediatament en un lloc de Recepció d’Hotel. I la nostra Borsa de Treball et troba Treball tant a Espanya com a l’estranger. Cursos totalment pràctics perquè comencis a treballar en graduar-te a la nostra escola a través dels convenis amb els Hotels adherits.

Metodologia

Innovadora, exclusiva, pràctica i directa. Treballem amb les eines dels Hotels quant a programari de gestió (PMS) com dels procediments d’una Recepció. En un mes de formació els alumnes es converteixen en Professionals del departament de Recepció de l’Hotel.

Els nostres alumnes treballant en els millors hotels

Amadeu Luz, recepcionista en el Hotel Faro de San Vicente de la Barquera

Nuestro alumno Amadeu Luz de la modalidad ONLINE está realizando las prácticas en el majestuoso Hotel Faro de San Vicente que se encuentra situado en la marinera villa de San Vicente de la Barquera, junto al puerto pesquero, y a 5 minutos a pie del centro y a 10 minutos del Faro. Desde la terraza […]

Tales, recepcionista en el Sun & Moon Hostel

Nuestro alumno Tales ya se encuentra en el Sun & Moon Hostel como Recepcionista. Sun & Moon Hostel está situado en el centro de Barcelona, cerca del mar y de las zonas de ocio nocturno. En pleno Barrio Gótico. La ubicación perfecta para explorar la ciudad.

Federico Rioboo, recepcionista en el Hotel Hesperia A Coruña

En línea de ofrecer las mejores prácticas formativas en un Hotel, nuestro alumno Federico se encuentra en su ciudad de origen y en uno de los más emblemáticos hoteles de la ciudad, el Hotel Hesperia A Coruña. Un hotel 4 estrellas reformado completamente y localizado en pleno corazón de la ciudad. Sus principales atractivos de […]

Nuestras alumnas en Prácticas en el 5 estrellas lujo W Hotel

Buenas noticias de nuestras alumnas Meritxell y Liana que están haciendo las prácticas en este prestigioso establecimiento hotelero de Barcelona. Las Prácticas presenciales en la Recepción de un Hotel complementan la formación del alumno para convertirlo en un auténtico Profesional de la Recepción del Hotel.

Sandra Rodríguez, recepcionista en el Hotel Vincci Bit

Las prácticas en un Hotel forman parte del impresionante curso que ofrecemos. Y para Sandra las prácticas son en el Hotel Vincci Bit, hotel moderno y elegante situado a solo 10 minutos a pie de la playa de Mar de Barcelona.

Cristian, nuevo recepcionista en el Gallery Hotel

Nuestro alumno Cristian realiza las prácticas en el Gallery Hotel, hotel de 4 estrellas superior situado en el mismo corazón de Barcelona, y con un prestigio e historia excepcional.

Laura, recepcionista en Hoteles BESTPRICE

Buenísimas noticias de Laura que se ha incorporado a Hoteles BESTPRICE como recepcionista y contrato laboral FIJO.

Rodrigo Gómez, recepcionista en el Hotel Regina

Nuestro alumno Rodrigo está realizando las prácticas como Recepcionista en el Hotel Regina y participando en el departamento de reservas de la cadena hotelera.

Clase magistral del curso de Recepcionista de Hotel con la visita a Condes Hotels

Albert Rosales

Albert Rosales, recepcionista en el Gallery Hotels

Impresionante experiencia para Albert en el Gallery Hotels, hotel de 4 estrellas superior, situado en el mismo corazón de Barcelona.

Titulació

Els alumnes que finalitzen amb un aprovat obtenen el Títol i Certificat de Professional de Recepcionista d’Hotel atorgat per la nostra Escola i avalat per Barcelona College.

Pràctiques en Hotels

Pràctiques presencials en la Recepció d’un Hotel que complementen la formació de l’alumne per a convertir-lo en un autèntic Professional de la Recepció de l’Hotel.

Els nostres professors

Tots els nostres professors són professionals de la Recepció d’hotels. I la formació és pràctica perquè puguis incorporar-te de manera immediata a treballar en la Recepció d’un Hotel. Les classes són presencials.

Sortides Professionals

La nostra Borsa d’Ocupació disposa d’ofertes de treball tant en Hotels a Espanya com a l’estranger. Tenim una demanda constant i tots els nostres alumnes disposen d’entrevistes de treball per a començar a treballar.

Per què triar-nos

Som del propi sector hoteler, i única Escola de Recepcionistes d’Hotels del país. La nostra formació és directa, pràctica, eficient i amb un únic objectiu: formar als nostres alumnes per a una incorporació immediata a un lloc de Recepció d’Hotel.

On som

A la ciutat de Barcelona, on impartim les classes presencials. Les pràctiques es realitzen directament en la Recepció d’un Hotel.

Acreditaciones

Acreditacions

L’Escola Internacional de Recepcionistes d’Hotels està reconeguda per cadenes hoteleres, hotels independents, Associacions d’Hotels de diferents països a Europa, Agafava, així com directament als Estats Units i Austràlia.